winatriptomilan24nl - Martini

Win een reis naar Milaan!

Win een reis voor twee personen naar Milaan én 1.000€ om in leuke bars en restaurants uit te geven voor je ultieme Martini ervaring!

Hoe doe je mee?

Neem deel aan deze activatie door een fles of drankje Martini te kopen en onderstaand formulier in te vullen tussen 1 juni en 15 augustus 2024.

Veel succes!

Algemene voorwaarden

  1. Wat moet ik doen om deel te nemen aan deze actie?
  2. Wat kan ik winnen?
  3. Hoe weet ik dat ik heb gewonnen?
  4. Ik heb nog vragen.

1. Wat moet ik doen om deel te nemen aan deze actie?

Om deel te nemen aan deze actie moet je inloggen op www.martini.com/winatriptomilan24nl door je contactgegevens in te vullen op het formulier. Je doet dan automatisch mee aan de loting voor een reis naar Milaan voor 2 personen én je wint ook nog eens 1.000€ om te besteden in bars en restaurants voor je ultieme Martini Ervaring!

2. Wat kan ik winnen?

Je kunt een reis winnen naar Milaan. In deze prijs zijn inbegrepen:
– Vliegtickets voor een retourvlucht voor twee personen met twee stuks ruimbagage (tot 20 kg elk) met vertrek vanaf de luchthaven van Amsterdam of Brussel.
– Vervoer van de luchthaven van Milaan naar het hotel op de dag van aankomst en van het hotel naar de luchthaven van Milaan op de dag van vertrek.
– Verblijf van 3 nachten in een luxe 4-sterren hotel voor twee personen in een tweepersoonskamer.
– Ontbijt inbegrepen.
– 1000€ per bankoverschrijving om te besteden in restaurants en bars om de ultieme Martini ervaring te beleven.

3. Hoe weet ik dat ik heb gewonnen?

De uiteindelijke trekking vindt plaats binnen 15 werkdagen na de einddatum van de deelnameperiode.
Als je de vraag op het deelnameformulier juist of zo goed mogelijk hebt beantwoord, dan word je gekozen als winnaar en nemen we per e-mail contact met je op via het adres dat je bij je inschrijving hebt opgegeven. Check je ongewenste e-mail of spam, want je kunt alleen van deze reis profiteren als je hem bevestigt!
Als de winnaar de prijs weigert of niet bevestigt dat hij/zij gebruik wil maken van deze prijs, nemen we contact op met de eerstvolgende deelnemer in de bij de loting bepaalde volgorde.
Zodra de prijs is bevestigd, wordt deze binnen 2 tot 6 weken uitgereikt.

4. Ik heb nog vragen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: martini_benelux@tlcrewards.com